Om Mediamanager

Hvem er Mediamanager?Bygning. Malmø. Turning torso
It-eksperter. Virksomheden blev startet i år 2000. I dag holder vi til i Kødbyen på Vesterbro i København – men det startede i de glade dage, inden it-boblen brast og humøret var højt.

Planen er stadigvæk i dag, at udføre support og sikre it-drift for typisk  mindre og mellemstore virksomheder. Det være sig teknisk bistand, undervisning, vejledning og rådgivning i forb. med anskaffelse og brug af it i virksomheden.

Mediamanager benytter de bedste konsulenter, samarbejdspartnere og leverandører. Vi skaber og videreudvikler det it-teknologiske fundament for it-drift og it-support hos vores kunder, som typisk er mindre og mellemstore virksomheder, der enten ikke har egen it-afdeling eller de fornødne it-kompetencer.

Hvad kan vi?
Mediamanager’s fornemmeste opgave er, at sikre kunderne den bedste it-support – en stabil, sikker og effektiv it-drift. At gøre jer som kunde tryg og skabe de gode rammer for dette. Vi tager hånd om kundernes data og it-systemer – både projektering, anskaffelse, overtagelse eller daglig drift af disse.

Men det kunne også være at i er blevet udsat for et hacker angreb, eller virus angreb. Det klarer vi også.

I samarbejde med kunderne og vores it-eksperter, videreudvikler vi forretningen ved at fungere som sparringspartner – både i valget af it-strategi, i valget af daglige it-løsninger og ved indførelsen heraf. Vi kan også være behjælpelige med at udforme dokumentation, hvilket er noget mindre og mellemstore virksomheder ofte forsømmer.

Hvem handler vi med?
Typisk mindre og mellemstore virksomheder, som ikke har egne it-folk eller it-afdeling. Det er også kunder, som har brug for ekspertise på adhoc basis. Typiske kunder er ex. sundheds-sektoren (fysioterapeut/kiropraktor/læger), psykologer, advokater, revisorer, bureauer osv.

Vi glæder os til at hjælpe din virksomhed.


Mediamanager
support@mediamanager.dk
Tlf. 40 26 88 10
—-
[instagram-feed]

[facebook_ilike]