Sådan importeres .nk2-filer til Outlook 2010

Du skal følge disse trin for at importere .nk2-filer til Outlook 2010:

 1. Sørg for, at .nk2-filen er placeret i følgende mappe:
  %appdata%\Microsoft\Outlook

  Bemærk! .nk2-filen skal have det samme navn som din nuværende Outlook 2010-profil. Profilnavnet er som standard “Outlook”. Du kan kontrollere profilnavnet ved at benytte følgende fremgangsmåde:

  1. Klik på Start, og klik derefter på Kontrolpanel.
  2. Dobbeltklik på Post.
  3. Klik på Vis profiler i dialogboksen Konfiguration af e-mail.
 2. Klik på Start, og klik derefter på Kør.
 3. Skriv outlook.exe /importnk2 i feltet Åbn, og klik derefter på OK. Nu skulle .nk2-filen blive importeret til Outlook 2010-profilen.

  Bemærk! Efter du har importeret .nk2-filen, bliver indholdet af filen flettet sammen med det eksisterende cachelager med kaldenavne, der i øjeblikket er gemt i din postkasse.

Bemærk! Første gang du starter Outlook 2010 omdøbes .nk2-filen, og gives filtypenavnet .old. Du skal derfor fjerne .old-filtypenavnet, hvis du vil importere .nk2-filen igen.

Se MS artilkel: http://support.microsoft.com/kb/980542

Når du starter Microsoft Outlook 2010 første gang, importeres dit cachelager med kaldenavne, der er gemt i filen profilnavn.nk2, til en skjult meddelelse i dit standardlager til meddelelser.

Bemærk!profilnavn er navnet på din Outlook-profil.

Hvis du f.eks. bruger en Microsoft Exchange-konto, bliver cachelageret med kaldenavne importeret til en skjult besked i Exchange-postkassen.

Bemærk! I tidligere versioner af Outlook gemmes cachelageret med kaldenavne, .nk2-filen, i følgende mappe.

 • Windows XP
  Drev:\Documents and Settings\Brugernavn\Application Data\Microsoft\Outlook
 • Windows Vista og nyere versioner
  Drev:\Users\Brugernavn\AppData\Roaming\Microsoft\Outlook

Når cachelageret med kaldenavne er importeret, omdøbes filen profilnavn.nk2 til profilnavn.nk2.old. Næste gang du starter Outlook, importeres dit cachelager med kaldenavne ikke. Outlook 2010 bruger ikke .nk2-filen til at vedligeholde dit cachelager med kaldenavne. Alle opdateringer af dit cachelager med kaldenavne foretages i den skjulte meddelelse i dit standardlager til meddelelser.

Bemærk! Hvis du har flere Outlook-profiler, bliver cachelageret med kaldenavne for hver profil flettet sammen i dit nye Outlook 2010-cachelager med kaldenavne. Dette sker, første gang du starter Outlook 2010 med hver profil. Du vil derfor muligvis finde mere end én .nk2-fil, der er omdøbt til .nk2.old.

Der kan dog være situationer, hvor du skal importere en fil med et cachelager med kaldenavne, efter at denne første import af cachelagre med kaldenavne er afsluttet. En kollega kan f.eks. ønske at dele sit cachelager med kaldenavn med dig, og du ønsker at opdatere dit eksisterende cachelager med kaldenavne med din kollegas data.

I denne artikel beskrives, hvordan .nk2-filer importeres til Outlook 2010.